Søk i denne bloggen

fredag 3. april 2015

PÅSKEFRI_HAGETID

Her er noen bilder fra dagen i dag. Deilig med fri og tid til hagearbeid. Har beskjært roser, prydgress, klimatis og annet. Fortsetter i morgen. Fantastisk solskinn i dag også. Fint med flere plasser rundt huset der man kan ta seg en kaffepause. Vi har en terrasse i andre etasje som er perfekt på denne årstiden, når det ofte blåser kaldt fra nord, da er det rene sommervarmen på denne terrassen, som også har litt utsikt ut mot havet.

Løkblomstene blir større for hver dag som går.

Klimatisen stortrives på østsiden av huset.
Den får klatre langsmed et armeringsjern, som lager en liten vegg der jeg setter en benk og nyte morgensolen. 


                                                                          

torsdag 2. april 2015

tirsdag 31. mars 2015

VELKOMMEN APRIL!

Jeg bruker mye armeringsjern i min hage som plantene klatrer på .
Her er eføy ved inngangspartiet.
 Jeg liker det rustikke mot de myke plantene.

For en fantastik morgen, deilig solskinn!

Snøen er nå borte og mine løkplanter får potten for seg selv igjen.

Vårløk!

Buksbom, roser og løkplanter.
Høstens løkplanting kommer til syne. Gøy! Husker ikke alle de ulike løkene jeg plantet i oktober, men det er flere foran huset og bak, samt i potte på trappen. Det ser lovende ut så langt. Jeg er veldig begeistret for buksbom. Vet de er giftige, men de er så utrolig vakre, så den sjansen har jeg tatt. Har mange av disse i min hage, frittstående og flere sammen.
Bunndekker og løkplanter.

mandag 30. mars 2015

Hagedagbok!

Min hagebok! Denne kjøpte jeg for noen år siden og er så fornøyd med det. Her skriver jeg opp planter jeg kjøper, hvor jeg planter de, ønskeliste og drømmer. Fantastisk deilig å sitte under et frukttre og fortsette planleggningen av mitt evigvarende prosjekt.....

Skogstur!

Dette bilde er fra gårsdagens skogstur. Leopard bukser!

søndag 29. mars 2015

Syriner I

For en uke siden fulgte jeg Finn Schjøll sitt tips om å ta inn grener fra syriner. Jeg har en gammel syrin i hagen og tre som jeg har plantet selv etter vi kjøpte huset. Jeg hadde ikke hjerte til å ta av de unge syrinene, men den eldste er så stor at den tåler litt stussing. Her er resultatet så langt, så nå venter jeg i spenning på videre utvikling!